Jinghong

Chinees Gezondheids Centrum

Onze mogelijkheden.

 

Bij ons zijn diversen massages mogelijk

Ook kunt u bij ons terecht voor.

Pedicure en Manicure.----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tuina Massage

TuiNa is naast acupunctuur en kruiden één van de therapieën van de Chinese geneeskunde, ofwel de Tradional Chinese Medicine (TCM).  

TuiNa betekend duwen en grijpen. Het is een techniek gebruikt in de Tradionele Chinese Geneeskunde om de punten in de energetische kanalen (Meridianen) te stimuleren. Het kan de stroom van energie balanceren in deze kanalen of de imbalance te corrigeren met een therapeutisch effect.

Met deze massage zet je niet alleen een stukje ontspanning in werking, maar men bereikt ook effecten op het zenuwstelsel, afweersysteem en bevordering van de circulatie, ontspanning van pezen en spieren, en heeft ook een ontstekingsremmende en pijnstillende werking.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ontspanning Massage

Deze relaxte lichaamsmassage laat u alle stress en negativiteit totaal vergeten!

Een ontspanningsmassage is een goede manier om je lichaam en geest volledig te ontspannen met een weldadige, verfrissende uitwerking, zowel fysiek als psychisch. Een massage is het toepassen van gestructureerde of ongestructureerde druk, spanning, beweging of trilling op het lichaam waarbij zowel op de huid als op de spieren wordt gewerkt.

Uw spieren zullen zich ontspannen en de bloedsomloop wordt gestimuleerd.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hot Stone Massage

De Hot Stone massage wordt al duizenden jaren toegepast. Tijdens de massage worden er platte, warme basaltstenen gebruikt die op specifieke punten van het lichaam worden geplaatst.

Deze punten reguleren de energiestromen in je lichaam en met behulp van de massage met warme stenen wordt de balans tussen lichaam en geest weer hersteld. Naast ontspanning zorgt een Hot Stone massage ook voor de afvoer van gifstoffen en verlichting van verschillende lichamelijke klachten.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cupping

Bij cupping massage worden cups vacuüm gezogen op de huid. Een cupping massage kan als heel heftig ervaren worden en uw masseuse helpt u door de sessie heen te ademen.

Door het vacuüm zuigen van de huid en het maken van masserende bewegingen, wordt de bloedsomloop gestimuleerd, de aanmaak van histamine en endorfine in gang gezet en het zorgt voor het snel afvoeren van afvalstoffen. Door deze vorm van massage kan er snel een niveau bereikt worden, waarbij de bloedsomloop voldoende gestimuleerd wordt om snel afvalstoffen te verwijderen vanuit de omliggende weefsels.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zoutwater Massage

Door het mengsel uit olie en zout word uw lichaam heerlijk gescrubd. De dode huidcellen worden verwijderd en door de verzorgende olie wordt de huid weer zacht en gaat glanzen. Het resterende zout wordt vervolgens met warm water afgespoeld. Deze behandeling verfijnt het huidbeeld en geeft een heerlijk ontspannen gevoel. Door de technieken uit de klassieke massagetherapie worden ook hier lichamelijke ongemakken verlicht en helpt deze massage tegen stress, bevordert ontspanning van lichaam en geest, geeft nieuwe energie, geeft verlichting bij pijn en zorgt voor een sneller herstel van sterk belaste spieren.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voet Massage

Een voetmassage, oftewel een voetreflexmassage kan een heerlijke manier zijn om het lichaam en geest te laten ontspannen. Onder je voet bevinden zich allerlei zogenaamde reflexzones ofwel: drukpunten. Die staan in verbindingen met de rest van je lichaam. Je organen, beenderen, weefsel, spieren en dergelijke.  Door bepaalde punten onder je voet te stimuleren kun je bepaalde blokkades in je lichaam opheffen. Gevolg is dat de energie dan weer vrij kan stromen.Een onderzoek uit 2015 op het gebied van Chinese voet massage liet zien, dat het mogelijk is de parasympatische reactie (de gevoeligheid voor rust en ontspanning) te stimuleren, waarbij de massage al binnen 10 minuten effect had. Ook de hartslag werd er aanzienlijk door verlaagd.

De massage is heel geschikt bij mensen die last hebben van vermoeidheid, slapeloosheid, stress en spanning,  of niet lekker in hun vel zitten.

Maar ook om gewoon even helemaal willen ontspannen en tot rust komen door het loslaten van emoties en spanningen.

Kortom kom gezellig bij ons langs en geniet van een geweldige massage.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pedicure

Als de masseuse uw voeten heerlijk gemasseerd heeft, wilt u ze natuurlijk vol trots aan al uw vrienden laten zien.

De Gellak nagels op uw tenen maakt u extra aantrekkelijk, kijk voor de opties van verschillende kleuren.----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Manicure

Wist je dat je vingernagels vier keer sneller groeien dan je teennagels? Des te belangrijker dat je je vingernagels af en toe in de watten legt door middel van een manicure

Verwen uzelf met Gellak, Gellak is een nagellak die bestaat uit 4 lagen Gellak en worden per laag uitgehard onder een speciale ledlamp, hierdoor is de lak na het uitharden direct droog. De nagellak verstevigd de nagels van de handen en voeten en egaliseert ze. Diverse kleuren zijn mogelijk.